Mail 'Wil je een recensie schrijven voor je Moneybird Expert?' uitschakelen

Als je als gebruiker verbonden bent aan een boekhouder die een Moneybird Expert is, wordt er eens in de tijd gevraagd om een review als dat niet gedaan is. Je kunt helaas niet instellen dat je de mail met de vraag om een recensie te schrijven niet wilt ontvangen.

Het is wel mogelijk in te stellen welke e-mailmeldingen je wilt ontvangen. Dit kan rechtsboven via je accountnaam naar Gebruikersaccount > Meldingen:

• Bij 'Jouw gegevens' kun je instellen of je nieuwsbrieven en tipmails wilt ontvangen.
  • Bij 'Meldingen' kun je per administratie waartoe je toegang hebt, aangeven welke meldingen je per e-mail wilt ontvangen. Wil je geen meldingen ontvangen, dan kies je per administratie ‘Geen meldingen’ uit het drop-down menu.