Moneybird Expert - Prijsafspraak of korting bij veel administraties

Als boekhouder maken jouw klanten hun eigen Moneybird administratie aan. Zij kunnen jou als boekhouder uitnodigen via Instellingen > Gebruikers. Je kunt dan met je eigen gebruikersaccount, dus eigen e-mailadres en wachtwoord, inloggen.

Alle administraties waarvoor je bent uitgenodigd hangen dan onder dat gebruikersaccount en je kunt zo eenvoudig wisselen via de dropdown onder jouw administratie-naam links bovenin het scherm. Uiteraard staan alle administraties inhoudelijk volledig los van elkaar. Jouw klanten kunnen elkaars administratie dus absoluut niet inzien.

Heb je via Accountnaam > Gebruikersaccount > Mijn kantoor een boekhoudkantoor aangemaakt? Dan vind je op die plek de lijst administraties terug waar jouw boekhoudkantoor toegang tot heeft. Snel wisselen tussen administraties kan dan via de knop 'Mijn kantoor' linksboven.

Moneybird onderhoudt zelf een klantrelatie met de ondernemer, ze sluiten voor hun administratie dus een abonnement bij Moneybird af. Zo houdt de ondernemer zelf regie over zijn of haar administratie. Jij als boekhouder kunt, zoals hierboven beschreven wordt, uitgenodigd worden voor controle en eventuele ondersteuning. Voor jou zitten er dus geen kosten aan verbonden. Sterker nog: Als je Moneybird Expert bent en de administratie van je eigen administratiekantoor ook in Moneybird doet, dan stellen we je graag een gratis abonnement ter beschikking!

Je kunt Moneybird Expert worden als je onderdeel bent van een kantoor in Moneybird en hiermee toegang hebt tot minimaal 5 administraties van klanten die de btw-aangifte elektronisch via Moneybird hebben ingediend in de afgelopen 12 maanden.

Wanneer je Moneybird Expert bent kun je voor het gratis abonnement contact opnemen met support via accountants@moneybird.com of door middel van de blauwe button rechts onderin je scherm als je in de administratie bent ingelogd.

Als je via jouw eigen administratiekantoor klanten bij ons aanbrengt kun je gebruik maken van ons 'Vertel een vriend-programma'.