Rechten van bestaande API token aanpassen

Afhankelijk van hoe de toegang van de API is geregeld, zijn er twee manieren waarop je de rechten van een token kunt bepalen:

1. Je hebt bij je accountnaam rechtsboven via Gebruikersaccount > Ontwikkelaars een token voor persoonlijk gebruik aangemaakt. Bij het aanmaken van het token kun je instellen tot welke administratie en tot welke onderdelen van die administratie er toegang is. Na het aanmaken van de token kunnen de toegangsrechten niet meer aangepast worden, maar je kunt wel een nieuw token met de juiste rechten aanmaken.
  2. Je hebt de authenticatie via oAuth geregeld. Daarbij kun je 'scopes' instellen, dat zijn ook weer de onderdelen waar toegang tot heeft. Als je zelf de scope niet instelt, is het standaard alleen 'sales_invoices'. In de documentatie op onze website is meer informatie te vinden over de scopes.