API token limiet

De API van Moneybird heeft een vast rate limit van 150 requests per 5 minuten. Dit limiet geldt voor het hele platform. We hebben deze keuze gemaakt om Moneybird stabiel te houden voor alle gebruikers.

Het is niet mogelijk om dit limiet voor één administratie of specifiek ip-adres afzonderlijk te verhogen. Als er meer requests gedaan moeten worden, raden we aan om dit in batches met tussenpozen te doen, zodat het limiet van 150 requests per 5 minuten niet wordt overschreden.

Een andere oplossing is om de integratie met Moneybird anders op te zetten. Als je bijvoorbeeld veel facturen wilt maken via de API, kunnen periodieke facturen of abonnementen een oplossing zijn. Met één API call kun je ervoor zorgen dat Moneybird de facturen automatisch voor je aanmaakt en verstuurt.