Koppelen met ander boekhoudpakket

Het is in principe mogelijk om een koppeling met een ander boekhoudpakket te (laten) ontwikkelen via de Moneybird API. Moneybird ontwikkelt zelf geen koppelingen, dus we hebben geen kant-en-klare oplossing.

Als je zelf een koppeling wilt (laten) ontwikkelen, kun je gebruik maken van de API van Moneybird. Hiervoor is wel technische kennis nodig.

Wellicht is het niet nodig om een koppeling te maken en kun je één van de volgende opties nog nagaan:

• Het is in veel gevallen mogelijk de volledige boekhouding ook direct in te doen. Als je nog niet bekend bent met alle mogelijkheden van Moneybird, vind je op onze website een overzicht
  • Als je een koppeling wilt maken omdat je boekhouder nog niet met je mee kan kijken, dan kun je je boekhouder toegang geven tot je administratie in Moneybird via Instellingen > Gebruikers. Je boekhouder kan dan zelf de benodigde gegevens van je boekhouding bekijken om je verder te helpen.
  • Wil je een koppeling maken omdat facturen je maakt doorgestuurd wilt hebben? Dan kun je dat in Moneybird zelf oplossen! Je kunt een e-mailadres voor kopie van facturen en offertes instellen of wijzigen via Instellingen > Nummering & kopie mail, onder het kopje 'Overige'.