Wanneer de uitbetaling van Mollie is

Als je klanten online betalen, zorgt Mollie er voor dat het bedrag aan je wordt uitbetaald. Wanneer het bedrag precies aan je wordt uitbetaald, hangt af van de gekozen instelling bij Mollie. Het kan variëren van een uitbetaling de volgende werkdag tot één uitbetaling per maand.

Als je inlogt bij je account bij Mollie kun je meer informatie over de status zien, als het niet helemaal duidelijk wordt, kun je het beste contact opnemen met Mollie.