Moneybird Betaalrekening en uitbetalingen van Moneybird Online Betaalmethoden

Als je een Moneybird Betaalrekening hebt dan worden de uitbetalingen voor Moneybird Online Betaalmethoden op deze rekening gestort. Het is niet mogelijk om dit rekeningnummer te wijzigen, standaard keren we uit op je eerste Moneybird Betaalrekening.

Als je het geld op een andere rekening wilt ontvangen, dan kun je de uitbetalingen wel doorsturen naar een ander rekeningnummer, mits deze geverifieerd is via Instellingen > Vertrouwen en verificatie. Je kunt het doorsturen instellen via Instellingen > Slim overboeken. Je kunt hierbij bepalen hoe vaak je een overboeking wilt maken en om wat voor een bedrag dit gaat.