Uitnodiging geaccepteerd maar geen toegang tot de administratie

Gebruikers met de rol van boekhouder kunnen uitgenodigd worden voor toegang tot de administratie van hun klant. Op dit moment kan het voorkomen dat de uitnodiging wordt geaccepteerd maar er nog geen toegang is. Je kunt dan wel via je kantoor naar de administratie navigeren, maar ziet vervolgens deze melding:

Geen toegang melding.

Dit komt voor wanneer in de administratie van jouw klant de onboarding (het proces van de aanmelding en het opstarten) nog niet helemaal voltooid is. Daarom zijn er nog geen pagina's waar je als gebruiker met de toegangsrechten van 'Boekhouder' op kunt. We zijn aan het onderzoeken hoe we dat beter kunnen afhandelen, want dit is natuurlijk geen wenselijke situatie.

De oplossing op dit moment is dat je de eigenaar van de administratie eerst vraagt om de aanmelding helemaal af te ronden.