iDEAL betalingen uitvoeren met Moneybird Betaalrekening

Je kunt met je Moneybird Betaalrekening nog geen iDEAL betalingen uitvoeren. Je kan wel in webwinkels betalen met je Moneybird Betaalpas. Deze pas heeft een creditcardnummer, daarmee kan je bij elke webwinkel betalen die creditcard betalingen ondersteund. Je kan in Moneybird zowel virtuele als fysieke betaalpassen aanvragen.

Als je nog geen Moneybird Betaalpas hebt, dan kun je die aanvragen via Instellingen > Betaalpassen. De Moneybird Betaalpas kun je dan via Instellingen > Betaalgegevens als creditcard instellen bij de betaalmethode, zodat de factuur voor het gebruik van Moneybird van de creditcard geïncasseerd wordt.

Lees ook in het blog van Edwin waarom je iDEAL waarschijnlijk niet zal missen als Moneybird Betaalrekening-gebruiker.