Uitvoerdatum incassobatch instellen

Het is niet mogelijk om in Moneybird zelf een incassodatum in te stellen. Moneybird bepaalt de uitvoerdatum automatisch op het moment dat je de incasso-batch aanmaakt. De uitvoerdatum is drie werkdagen in de toekomst.

Moneybird bepaalt de uitvoerdatum automatisch aan de hand van de datum waarop je de batch aanmaakt en houdt daarbij rekening met de zogenaamde ECB feestdagen (waaronder bijvoorbeeld Goede Vrijdag) waarop banken gesloten zijn en geen betalingen uitvoeren.