Teveel oude transacties toegevoegd via bunq koppeling

Als je bij het maken van de koppeling met bunq teveel oude transacties hebt toegevoegd kunnen deze niet direct verwijderd worden. Let op: verwijder alleen transacties als je zeker weet dat deze niet bij je administratie horen. Je kunt de volgende stappen volgen:

1. Zet de koppeling met bunq eerst stop via je bunq app. Dit kan via Profile > 3 puntjes > Security & Preferences > My app connections > Moneybird B.V. > Cancel connection
  2. Daarna kun je in Moneybird via Instellingen > Bank op de rekening klikken en in het volgende scherm op de knop 'Ontkoppelen' klikken.
  3. Klik op het tabblad Bank bij één van de transacties op het bolletje, je opent dan het afschrift dat is toegevoegd.
  4. Met het prullenbakje bovenaan de pagina kun je het afschrift verwijderen, alle transacties van het afschrift worden dan verwijderd, dus ook de transacties van het huidige boekjaar.
  5. Maak de koppeling met bunq opnieuw en kies daarbij in de laatste stap voor de juiste periode voor het importeren van de transacties. De transacties van het huidige boekjaar worden dan opnieuw toegevoegd.